Cirkus Dannebrog – Oplevelser du aldrig glemmer!
 
Cirkus Dannebrog er klassisk cirkus når det er bedst – romantisk og præcis som i gamle dage men med nye moderne artister.
Årets forestilling byder bl.a. på et helt unikt nyt nummer med dobbelt svingende trapez, og du aldrig har set lignende. To akrobater bliver kastet synkront gennem luften og giver publikum et herligt sug i maven.
I kommer også til at opleve et helt nyt verdensklasse nummer, hvor jongløren står bag på en ATV motorcykel, mens han bl.a. jonglerer med brændende kegler.
Et anden helt ny og spændende oplevelse er cykelartisten, der kører over forhindringer på en to meter høj ethjulet cykel.
 
Selvom forestillingen byder på mange topmoderne numre, kommer du også til at opleve klassisk romantisk cirkus, når det er bedst. Fra Italien præsenterer Cirkus Dannebrog bl.a. nordens største elefanter, som vejer 4 tons stykket.
 
GRATIS Cirkus ZOO!

Som de første i Danmark og noget helt nyt inviterer Cirkus Dannebrog jer til at komme helt tæt på dyrene.
I alle byer har de gratis Cirkus ZOO i tidsrummet 12 – 17 dagligt, hvor I alle er velkomne på pladsen, såfremt vejret holder.
Cirkus Dannebrog hyrer nemlig kun artister, der har respekt for dyrene, behandler dem ordentligt og gerne viser dem frem!
Dyrene må fodres med forsigtighed med medbragte æbler, gulerødder eller brød.
 
Familien Enoch glæder sig til at byde alle gæster velkommen til sæson nummer 40.

KØB BILLETTER HER 


Vi elsker vores publikum

Derfor er vores facebook siden dedikeret til jer.
vi ønsker at være tættere på jer besøgende, så hop ind
på siden og “synes godt om” os.

Besøg os på facebook