HandelsbetingelserÆndringer af billetter er altid udelukket.

Ændringer af billetter til en højere kategori er dog muligt mod betaling af differencen ved cirkuskassen. Hvis forestillingen af en eller anden grund skulle aflyses, erstattes kontant betalte billetter ved Cirkuskassen mod fremlægning af billetterne. Billetter som er betalt med kreditkort eller bankoverført, erstattes på den angivne konto, senest 8 dage efter at pengene er blevet overført til vores konto.

Et krav om tilbagebetaling af billetprisen på grund af force majeure er udelukket. Vi beder Dem at kontrollere købt eller bestilt kategori, spilletidspunkt og dato.

Senere reklamationer kan ikke godkendes. Vi beder Dem om at opbevare billetten sikkert. Tabte billetter kan ikke erstattes. Videregivning af biletten til tredjemand er udelukket.

Reserverede og ikke betalte billetter skal afhentes mindst en time før forestillingen. Forestillingen varer cirka 2 ½ timer inklusive pauser. Billetpriserne skal forstås som enhedspriser.


Ordreafgivelse

Når du har afgivet en varebestilling via vores webshop, vil vores system automatisk sende dig en kvittering via e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din betaling. Når du modtager denne kvittering, er din bestilling registreret i vort system. 
 

Gebyrer

For at reservere billetter online, er der et gebyr på 10 kroner per billet.
 

Behandling af Deres personlige Data

Ved bestilling af billetter over internettet eller via Billet Service, er Deres oplysninger begrænset til et minimum. Vi behandler Deres oplysninger med fortrolighed og anvendelse af Deres data til andet brug end bestilling af billetter er udelukket.

Generelt skal De foruden Deres navn, telefonnummer også opgive Deres E-mailadresse og betalingsmåden. Offentliggørelse af oplysningerne til reklameformål er også udelukket.

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
 
Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.
 

Priser

Alle priser på privatprodukter er opgivet inklusiv 25 % moms og er oplyst i danske kroner.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og tastefejl mv.
 

Betaling

Betaling for bestilte varer sker online ved brug af ét af følgende betalingskort:

• Visa/Dankort
• Visa
• Mastercard
• Maestrocard

Beløbet trækkes når varen afsendes, i henhold til købeloven.

Betalingskort-oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Cirkusdannebrog's betalingssystem, som er godkendt af NETS. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres ikke.
 

Forsendelse og levering

Fragt pris fremgår af fragttype valget, når du vælger at købe. De fleste varer har en leveringstid på 1-3 arbejdsdage. En sjælden gang kan en vare blive udsolgt i løbet af samme dag. Hvis det tilfælde opstår, kontakter vi dig omgående per mail eller telefon.
I forbindelse med fejl i leverancen kan du kontakte vores salgsafdeling på kontakt@cirkusdannebrog.dk.


Fortrydelses-/returret

Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage efter, at du har modtaget dine varer, og efter du giver os besked om, at du ønsker returnering, har du 14 dag til at sende produktet retur.
Varen samt emballagen skal være i hel og ubrudt stand af hygiejne-mæssige årsager. Emballagen skal være ubeskadiget, og hvis et gensalg ikke er muligt, kan vi desværre ikke modtage varen. Vi returnerer herefter pengene, dog skal du selv betale for fragten til os. Varer sendt ufrankeret nægtes modtagelse.
Ved returnering hæfter du som køber selv for varen, indtil den er i vores hænder.


Reklamationsret

24 måneders reklamationsret - evt. begrænset af holdbarhedsdato - gælder også brugte vare og skaffevare, men ikke specielt fremstillet vare. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.

På alle produkter ydes der garanti ifølge købeloven, 24 måneder, medmindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet. Det foregår således, at kunden sender den defekte vare til os, hvor kunden betaler for fragten hertil. Hvis der er tale om en garantisag, returneres et nyt produkt til kunden. I tilfælde af reklamation skal faktura altid medsendes.

Ifølge den nye forbrugeraftale lov har vi pligt til at oplyse dig om Forbrugerklagenævnets kontaktoplysninger:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
Email: kfst@kfst.dk
Hjemmeside: forbrug.dk


Adresser og kontaktoplysninger

Cirkus Dannebrog
Tovskovvej 29, Mølby
6560 Sommersted.

Du kan altid stille spørgsmål vedrørende salgs og leverancebetingelser via kontakt@cirkusdannebrog.dk


Vi elsker vores publikum

Derfor er vores facebook siden dedikeret til jer.
vi ønsker at være tættere på jer besøgende, så hop ind
på siden og “synes godt om” os.

Besøg os på facebook